На Волині у приміщенні сільради працював підпільний манікюрний салон (відео)

На Волині у приміщенні сільради працював підпільний манікюрний салон (відео)
Наразі діяльність манікюрного салону Наталії Штефанеси у приміщенні сільської ради вже припинили. Приміщення площею 30 м² з власним санвузлом, якого навіть не було у працівників ради, віддадуть для потреб одного із комунальних підприємств сільради.

У селі Підгайці, що на Волині розгорівся скандал навколо ексголови сільської ради Георгія Штефанеса та його невістки, яка у приміщенні держустанови відкрила власний салон краси. Так, після корупційного скандалу, нападу на журналістку та відкритого кримінального провадження скандального чиновника Підгайцівської сільської ради Георгій Штефанеса звільнився із посади.

Разом з собою він забрав все майно, починаючи від розеток — закінчуючи унітазом, однак після цього виявилось, що у приміщенні сільради функціонував підпільний салон краси, власницею якого була невістка скандального посадовця - Наталія Штефанес, повідомляє "Конкурент".

Спершу Наталія орендувала приміщення за символічну суму (650 гривень), а потім й взагалі безкоштовно - договір оренди приміщення завершився у листопаді 2020 року, але манікюрний салон продовжував функціонувати - щонайменше до початку вересня 2021-го.

Відомо, що у кабінеті з окремим входом та санвузлом підприємиця надавала послуги з манікюру та педикюру. Проте, після звільнення тестя із посади, станом на 14 вересня діяльність салону у приміщенні Підгайцівської сільської ради припинили. Тепер це приміщення отримає одне із комунальних підприємств сільської ради.

Зокрема, зауважимо, що підприємиця також вже звільнила приміщення "салону", однак забрала з собою не лише меблі, а й розетки, ламінат, люстри та двері, оскільки ніби то весь ремонт був зроблений власним коштом.

Відео 12 канал.

Читайте також
31-метрова красуня: у Києві запалили головну ялинку України (відео) 31-метрова красуня: у Києві запалили головну ялинку України (відео)
Церемонія засвічування вогнів відбулася о 18:00.
Знущання заради краси: як відбувається тестування косметики на тваринах (відео) Знущання заради краси: як відбувається тестування косметики на тваринах (відео)
Щорічно майже 100 мільйонів тварин потерпають внаслідок тестувань. Велика частина – 65% – помирає при перевірці лікарських засобів, 26% тварин гинуть під час наукових досліджень, 8% – при тестуванні косметики, 1% – у дослідах майбутніх біологів, медиків і ветеринарних лікарів.
У Волинській області відремонтували дорогу до Шацьких озер (фото) У Волинській області відремонтували дорогу до Шацьких озер (фото)
Тепер українці, які планують цього літа відпочивати на Волині поблизу Шацьких озер зможуть дістатись до місця значно швидше та комфортніше.
Loading...
Load next