На Одещині чиновниця привітала мера з днем народження танцем із "Лебединого озера" (відео)

На Одещині чиновниця привітала мера з днем народження танцем із "Лебединого озера" (відео)
У сесійній залі Чорноморської міської ради начальниця управління культури влаштувала сюрприз на день народження мера міста Василя Гуляєва.

Начальниця управління культури Чорноморської міської ради Юлія Крістанова у сесійній залі станцювала для міського голови Василя Гуляєва під музику з балету "Лебедине озеро". 

Про це повідомляє "Суспільне".

За словами Гуляєва, це відбулося два тижні тому, 6 вересня: через кілька днів після його Дня народження. Він запевнив, що виступ очільниці управління культури був сюрпризом та несподіванкою, про яку він нічого не знав.

На відео видно, як під час святкової вистави після засідання депутатів Юлія Крістанова у балетній пачці танцює під музику з балету "Лебедине озеро" та перетинається з "чумним лікарем", який викликає Гуляєва на "дуель" й одразу визнає свою поразку. Після цього міському голові подарували квіти та під оплески депутатів заспівали привітальну пісню.

На запитання кореспондентів Суспільного, як він поставився до подібного привітання від чиновниці міської ради, міський голова Чорноморська Василь Гуляєв відповів "нормально".

Loading...
Load next