Не бачилися 21 рік: в Одесі дочка зустрілася з мамою, яка вважалася зниклою безвісти (відео)

Не бачилися 21 рік: в Одесі дочка зустрілася з мамою, яка вважалася зниклою безвісти (відео)
Мама пропала 20 років тому, її побили в переході й забрали усі гроші. Через травму вона втратила пам'ять, а тому багато років жебракувала і жила у притулку для безхатьків.

В Одесі дочка знайшла маму, яка 21 рік вважалася зниклою безвісти.

Про це повідомляє місцеве видання "УСИ".

Все почалося з того, що один з п'ятьох дітей Тетяни Василівни Присяжної отримав важкий опік руки. Лікарі наполягали на ампутації, але жінка відмовилася.

Жінка зізнається: вона залишилася без копійки, але синові руку врятувала. Через деякий час після цього стався скандал. Слово за слово - і фатальне рішення - піти з дому, залишити дорослих дітей самих, - йдеться в повідомленні.

Жінка почала жебракувати в переході, працюючи на ромів. Каже, її привозили на місце, а ввечері відвозили, забираючи більшу частину грошей.

Потім Тетяна Василівна втекла від них і знову опинилася на вулиці, де в один день її побили й відібрали всі накопичені гроші. У неї сталася втрата пам'яті, і в підсумку вона потрапила в притулок для бездомних людей похилого віку.

Сюди її забрали з вулиці, тут попрацювали з відновленням пам'яті й відправили запити на відновлення документів. Виявилося, що за старою адресою живе одна з дочок Тетяни. Вона була шокована новиною про те, що мама жива. Але в лічені дні зібралася і приїхала, щоб забрати матір, - зазначають журналісти.

Дочка Яна розповіла, що весь цей час намагалася розшукати матір.

Тільки не було тоді ані волонтерів, ані телефонів. Носили заяви в міліцію, писали в лікарні, дзвонили в морги, але ніякої звісточки не приходило. У пошуках було прожито десять років. А потім Надія майже згасла, - зізналася вона

Тетяну Присяжну діти заберуть додому, де на неї чекає важлива і довга розмова з сином, а після – і з іншими дочками. Жінка вперше зможе побачити своїх онуків, познайомитися з зятями й більше ніколи не розлучатися.

 

 

Читайте також
У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото) У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото)
Багатонаціональні військові навчання триватимуть з 28 червня до 10 липня і будуть наймасштабнішими за останні 20 років.
В Одеський порт зайшли два кораблі НАТО: проводитимуть спільні навчання з Україною (відео) В Одеський порт зайшли два кораблі НАТО: проводитимуть спільні навчання з Україною (відео)
Два бойові кораблі НАТО вже у одеському порті. Відомо, що перед заходженням у місто вони провели спільні маневри з американським есмінцем.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next