У "найгарячіших точках" столичні інспектори з паркування тепер матимуть охоронців

У "найгарячіших точках" столичні інспектори з паркування тепер матимуть охоронців
Вчора, 30 вересня, на інспектора з паркування здійснено жорсткий напад, йому зламали ніс. Заступник міського голови Києва з питань здійснення самоврядних повноважень заявив, що інспектори не вперше зіштовхуються подібними нападами.

Відтепер, в "найгарячіших точках", де працюють столичні інспектори з паркування, поруч з ними буде Муніципальна охорона. Про це повідомив заступник міського голови Києва з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтин Усов.

Для прийняття такого рішення послугував інцидент із побиттям одного з інспекторів.

Костянтин Усов розповів, що 30 вересня біля метро "Печерська" на вулиці Генерала Алмазова, 14, на інспектора з паркування жорстоко напали. Автомобіль Skoda Oktavia протизаконно запаркувався у другій смузі та зупинив рух транспорту позаду себе.

Чиновник зазначив, що інспектор був на посту неподалік і почав виконувати свою роботу. Але несподівано він отримав удари по обличчю — водій зламав йому ніс. На місце прибула "швидка"і поліція.

Це не перший напад на представників мерії Києва. Інспекторів із паркування лякають і атакують майже щодня. Але сьогодні (30 вересня) якось особливо жорстко, — написав він.

Також відтепер у найгарячіших точках, де спостерігається паркувальна анархія, поруч з інспекторами буде муніципальна охорона, — додав він.

Правоохоронці відкрили справу за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. За скоєне йому загрожує до п’яти років обмеження волі. 

Читайте також
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео)
У мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний чинний військовий, якого вже звільнили після інциденту.
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Будівлю "Квіти України" в Києві визнали об'єктом культурної спадщини Будівлю "Квіти України" в Києві визнали об'єктом культурної спадщини
"Квіти України", яку нещодавно намагалися знести визнали об’єктом культурної спадщини Києва та тепер охоронятимуть.
Loading...
Load next