Привіт з космосу: астронавти NASA вийдуть у прямий ефір

Привіт з космосу: астронавти NASA вийдуть у прямий ефір
NASA забезпечуватиме пряме висвітлення пресконференції та виходу у відкритий космос на телебаченні NASA, вебсайті агентства та додатку NASA.

Двоє астронавтів NASA Томас Маршберн і Кайла Баррон вирушать за межі Міжнародної космічної станції у відкритий космос у вівторок, 30 листопада, для того, щоб замінити несправну антенну систему. Про це повідомляє NASA.

Представники NASA розкажуть про майбутній вихід у відкритий космос під час онлайн-пресконференції в середу, 17 листопада. Будь-хто, хто слідкуватиме за брифінгом у соціальних мережах, зможе поставити запитання за допомогою #AskNASA.

NASA забезпечуватиме пряме висвітлення пресконференції та виходу у відкритий космос на:

  • телебаченні NASA;
  • вебсайті агентства;
  •  додатку NASA.

Астронавти NASA вийдуть з шлюзу Quest близько 7:10 ранку (EST), щоб замінити вузол однієї з антен, яка віднедавна почала працювати з певними технічними несправностями. Космічна станція передає низькошвидкісний голос і дані за допомогою польотних контролерів на землі по S-діапазону радіочастот. Пряма трансляція розпочнеться о 5:30 ранку (EST).

У NASA очікують, що вихід у відкритий космос займе близько 6 годин 30 хвилин. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Український прапор планують відправити на Місяць Український прапор планують відправити на Місяць
Україна доставить свій державний прапор, надрукований на 3D-принтері з вітчизняного титану, на Місяць навесні 2022 року.
Українсько-американська ракета вивела на орбіту корабель з вантажем для МКС (відео) Українсько-американська ракета вивела на орбіту корабель з вантажем для МКС (відео)
Загалом за вісім років ракета-носій "Antares", яку розробило КБ Південне, стартувала 15 разів, 14 з них - успішно.
Loading...
Load next