На порталі "Дія" з'явилася можливість оформити субсидії, - Шмигаль

На порталі "Дія" з'явилася можливість оформити субсидії, - Шмигаль
Українцям стали доступні нові онлайн-послуги.

Відтепер на порталі Дія можна оформити субсидії, подати заявку на призначення або перерахунок пенсії, отримати довідки ОК-5 та ОК-7.

Більше не потрібно приносити купу паперів чи сидіти в чергах, щоб отримати ці послуги. Адже все тепер можна зробити, не виходячи з дому. Достатньо заповнити анкету, подати заявку чи згенерувати потрібну довідку в декілька кліків, - написав Шмигаль. 

Він додав, що також цього тижня запустили бета-тестування місця зміни реєстрації онлайн. Про це політик повідомив на своїй Facebook-сторінці.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео) Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео)
Зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий, застосунок Дія, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів. Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації.
У Дії запустили важливу функцію — push-повідомлення про кредити чи перевірку кредитної історії У Дії запустили важливу функцію — push-повідомлення про кредити чи перевірку кредитної історії
Як працює функція Федоров розповідає у відео.
Пенсії під час воєнного стану виплачують своєчасно – Мінсоцполітики Пенсії під час воєнного стану виплачують своєчасно – Мінсоцполітики
На всій території України ввели воєнний стан. Окремі області ввели комендантську годину.
Loading...
Load next