Які фільми подивитися на новорічні та різдвяні свята?

Які фільми подивитися на новорічні та різдвяні свята?
Поринь у зимову казку разом з Правда ТУТ Львів!

Новорічні та Різдвяні свята наближаються! З появою свят та зими починається особлива атмосфера і часто є бажання подивитися цікавий та добрий фільм про те, що чудеса трапляються, особливо на Різдво чи в Новорічну ніч! Або захопливу романтичну комедію про пригоди у свята. 

Тож ми підготували для вас список новорічних та різдвяних фільмів: від сімейних пригодницьких фільмів до романтичних комедій та мелодрам, які гарантовано принесуть вам відчуття свята.

Весілля на Різдво (США, 2006)

Емілі та Бен — справжні романтики: вони вирішили влаштувати своє весілля не коли-небудь, а саме на Різдво. Все тому, що в цей чудовий день вони познайомилися два роки тому. Сказано — виконано, масштабна підготовка до свята починається. Але от невдача: саме в цей час в Емілі виникає термінова необхідність виїхати у відрядження! Свято не скасувати, тому готуватися до весілля залишається тільки Бен, а Емілі вирушає в поїздку. Їй вдається вчасно доробити все заплановане, але до Різдва залишаються лічені години! І все б нічого, але раптова сніжна буря стає причиною скасування всіх рейсів. Емілі розуміє, що може спізнитися на своє власне весілля! Допустити таке ніяк не можна, тому рішуча наречена відправляється в подорож — на машині, на вертольоті, на човні, на санях ... Вона обов'язково повинна встигнути!

 Кадр з фільму

Лось на Різдво (Німеччина, 2005)

В одному німецькому містечку, тихо – мирно, жила собі родина Вагнерів. І швидше за все ми б ніколи в житті не знали про них, якби в ніч перед Різдвом з неба впав їм на дах ... лось, та справжнісінький лось, ось тільки цілком не звичайний, а, який ще й розмовляє. І знайомство їх розпочалося досить незвично. Але коли сім'я відійшла від стресу, то всі зрозуміли, що саме на них лягає відповідальність за це Різдво, адже Містер Муз (так представився лось) возить самого Санта Клауса, коли той доставляє дітям подарунки. Але цієї ночі він збився з дороги, і не бувати Різдву поки він не знайде Санту.

Кадр з фільму

Різдвяний янгол (США, 2004)

Чудова та світла новорічна драма, яка являє собою справжній калейдоскоп з різних героїв і їхніх доль, які щільно з’являлися одна з одною, немов павутина.

Події розгортаються у Нью-Йорку напередодні зимових свят. В центрі сюжету — прекрасна молода пара закоханих. Вони ще тільки навчаються жити й тому роблять власні помилки. А їх протилежність, жінка, на ім'я Роуз Коллінз, вже не мало побачила в житті й багато чого пережила. Але об’єднує їх те, що всім їм хочеться якомога далі відірватися від турбот і в різдвяну ніч повірити в диво. Вони проходять нелегкий шлях, заново переживають свої найсильніші емоції, вперше розповідають про свої проблеми, причому абсолютно незнайомим людям, тим самим лікуючи та відпускаючи їх. Різдво для них стає початком нового життя.

Кадр з фільму

Хлопець на Різдво (США, 2004)

Перед різдвяними святами тринадцятирічна Холлі просить Санту дати їй бойфренда. Але дідусь радить почекати рівно 20 років: саме тоді вона зустріне чоловіка своєї мрії. За цей час дівчинка дорослішає і перестає вірити в чудеса. Героїня віддає всі сили роботі, так і не вийшовши заміж. Але Санта стримав своє слово: в обіцяний час до неї в будинок заходить симпатичний гість в подарунок на Різдво. Раян Хьюз працює адвокатом і одного разу не встиг на судовий процес, в якому брала участь Холлі. Тому хлопець представляється вигаданим ім'ям. Чи пробачить жінка брехню?

Фото з відкритих джерел

Принцеса на Різдво (США, 2011)

Напередодні Різдва Джулс дізнається, що ці свята їй доведеться зустрічати безробітною. Це не найкраща новина, особливо, якщо врахувати, що на плечах дівчини лежить відповідальність за двох дітей — її племінник і племінниця, які недавно залишилися без батьків. Тепер Джулс — їх єдина близька людина, і їй належить подбати про те, щоб склеїти розбиті серця дітей. Але Різдво недарма вважають часом чудес. Не встигає Джулс як слід засмутитися втраті роботи, як отримує повідомлення від свого дідуся з Європи. Наприкінці свого життя старий бажає познайомитися зі своєю онукою, хоча і не має до неї жодних родинних почуттів. Для Джулс і дітей це найкращий варіант на Різдво, і тому вони відправляються в подорож. А в гостях у діда-герцога молоду американку чекає по-справжньому казкова зустріч.

Фото з відкритих джерел

Ці та інші фільми ви зможете переглянути щодня о 22:00 на телеканалі Правда ТУТ Львів. Поринь у зимову казку разом з нами!

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві відбулося святкове відкриття Парламентської ялинки (фото) У Києві відбулося святкове відкриття Парламентської ялинки (фото)
Таку традицію започаткували вперше за всю історію Парламенту України.
ПЦУ може скасувати піст на Новий рік, поки українці святкують Різдво 7 січня ПЦУ може скасувати піст на Новий рік, поки українці святкують Різдво 7 січня
Про можливість послаблення чи скасування посту заявив глава ПЦУ митрополит Епіфаній.
Loading...
Load next