По всій Україні оголосили І рівень небезпечності, - повідомляє Укргідрометцентр

По всій Україні оголосили І рівень небезпечності, - повідомляє Укргідрометцентр
21 грудня в Україні різко похолодає, по всій країні на дорогах очікується ожеледиця.

У вівторок, 21 грудня, в Україну увірветься арктичне повітря, а дороги вкриє ожеледиця. Повідомляє пресслужба Укргідрометцентру.

21 грудня на дорогах ожеледиця, оголошується І рівень небезпечності, жовтий, - йдеться в попередженні.

За даними відомства, погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. Через ультраполярне вторгнення арктичного повітря з півночі в Україні очікується значне зниження температури повітря. 

За даними синоптиків, температура вночі очікується -7°...-12°, вдень -5°...-10°. На півдні вночі -3°...-8°, вдень -1°...-6°; в Карпатах вночі -11°...-16°, вдень -8...-13°.

Часом очікується невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер, за даними Укргідрометцентру, дутиме північно-західний, його швидкість становитиме 7-12 м/с.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Туман, ожеледиця та сніг: в Україну знову суне негода Туман, ожеледиця та сніг: в Україну знову суне негода
Синоптики попереджають про погіршення погоди протягом доби 12 грудня. Падатиме мокрий сніг, дутиме сильний вітер, а на дорогах буде ожеледиця.
Справжня зима або робота комунальним службам: у неділю в Україні пройде сніг, потім посиляться морози Справжня зима або робота комунальним службам: у неділю в Україні пройде сніг, потім посиляться морози
Ожеледиця на дорогах, заметілі та морози - такими будуть наступні дні.
Loading...
Load next