"Тигр на ялинці": у Кривому Розі чоловік "запалював" на святковому дереві (відео)

"Тигр на ялинці": у Кривому Розі чоловік "запалював" на святковому дереві (відео)
Чоловікові не знадобилася допомога рятувальників.

В Інгулецькому районі Кривого Рогу Дніпропетровської області у ніч з 31 грудня на 1 січня місцевий мешканець виліз на новорічну ялинку. Повідомляє УНІАН.

Курйозний випадок у Кривому Розі трапився на проспекті Перемоги, біля будинку №11.

Рятувальникам о 01:40 повідомили, що чоловік заліз на новорічну ялинку, не може спуститися, і йому необхідна допомога. Коли рятувальники приїхали, чоловік не захотів, щоб йому допомагали. Місцевий мешканець сам зліз зі святкового дерева.

В Instagram з’явилося відео, на якому зафільмували, як чоловік "запалював" у Кривому Розі на новорічній ялинці. Зокрема, видно, що чоловік майже лежав на гірляндах.

Інцидент по-різному прокоментували інтернет-користувачі. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео) У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео)
У неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова знайшли мертвим на веранді його будинку в селі Вільне Криворізького району. Відомо, що причиною смерті стало вогнепальне поранення грудної клітини. Наразі ж правоохоронці розглядають дві версії: самогубство та умисне вбивство.
"Поставили перед якимось вибором": загиблий мер Кривого Рогу мав борги, - ЗМІ (відео) "Поставили перед якимось вибором": загиблий мер Кривого Рогу мав борги, - ЗМІ (відео)
У поліції зазначають, що мер Костянтин Павлов міг мати борги, які він взяв на проведення виборчої компанії у невстановлених осіб. Це могло стати ймовірною причиною загибелі чоловіка.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Loading...
Load next