Папа Франциск розкритикував людей, які заводять тварин замість дітей

Папа Франциск розкритикував людей, які заводять тварин замість дітей
Мати домашніх тварин, але при цьому відмовлятися ставати батьками – це прояв егоїзму. Ось таку позицію висловив Папа Римський Франциск.

На переконання Папи Римського, собаки й кішки – це не заміна дітям. У іншому випадку – це свідчення втрати людяності. Повідомляє RFI.

Папа Римський Франциск розкритикував людей, які відмовляються від батьківства, але при цьому залюбки заводять домашніх улюбленців – собак, котів тощо.

Понтифік вважає, що люди, які замість дітей турбуються про котів та собак, демонструють егоїзм.

Таку заяву він зробив під час загальної аудієнції у Ватикані 5 січня.

Сьогодні ми бачимо таку форму егоїзму. Ми бачимо, що деякі люди не хочуть мати дитину. Чи іноді мають одну дитину – і все. Але у них є собаки та кішки, які замінюють дітей,
– сказав Папа.

Він назвав таку практику "запереченням батьківства і материнства", яка "забирає нашу людяність".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків
Верховна Рада має намір надати батькові можливість брати відпустку до двох тижнів при народженні дитини. Ухвалення відповідного законопроєкту №3695 у другому читанні та в цілому підтримали 269 народних депутатів на позачерговому засіданні парламенту в четвер, 15 квітня.
Loading...
Load next