Прочитати роман Елеонор Портер: суд в Одесі призначив незвичне покарання для порушника

Прочитати роман Елеонор Портер: суд в Одесі призначив незвичне покарання для порушника
Дії одесита кваліфікували як умисне нанесення легких тілесних ушкоджень

В Одесі Малиновський районний суд виніс досить незвичаний вирок для 35-річного чоловіка. Про це повідомляє пресслужба суду.

Зазначається, що порушник, захищаючи свою сім'ю, вдарив у обличчя незнайомця.

За даними справи, дружина мешканця Одеси пішла влаштовувати дитину до школи. Коли вона перебувала в приміщенні, її авто хтось подряпав і виник конфлікт з двома чоловіками.

Почувши у слухавку певні крики сторонніх людей та крики своїх малолітніх дітей, 35-річний чоловік дуже сильно розхвилювався та швидко приїхав на місце події, де побачив раніше незнайомих йому двох чоловіків, які конфліктували з його дружиною біля її автомобіля. Одразу ж вийшовши з автомобіля, не розмовляючи ні з ким, він підійшов до одного з чоловіків і наніс йому один удар долонею руки в обличчя, від удару якого незайомий чоловік впав на землю та подряпав ліктьові суглоби, — йдеться в матеріалі.

Відповідно до закону, суддя Олександр Гарський призначив одеситу штраф у розмірі 850 гривень. Також йому порекомендували звернути увагу на власне ставлення до життя. Зокрема, присвятити час інтелектуальному розвитку та доброзичливому ставленню до інших людей.

У цьому йому має допомогти роман Елеонор Портер "Полліана" 1913 року. Згідно з вироком суду, чоловік зобов'язаний його прочитати.

Так, судом встановлено, що 35-річний обвинувачений має вищу педагогічну освіту за спеціальністю фізичне виховання, раніше судимих в сім’ї не має, працює директором ТОВ, створив свою сім’ю, де має двох малолітніх дітей 2013 та 2015 року народження, раніше не притягувався до кримінальної та адміністративної відповідальності, — повідомляє пресслужба.

Своєю чергою суд переконаний, що чоловік застосував фізичну силу на рівні інстинктів, щоб захистити дружину. Однак такі дії засудив і назвав шкідливою для суспільства.

Очевидно, що вказане правопорушення стало можливим виключно в зв’язку з відсутністю звичайної людської культури та виховання з боку обвинуваченого. Не останню роль зіграли досвід, знання і навички обвинуваченого у силових видах спорту (боксі та боротьбі). Розуміючи свою перевагу у таких навичках, обвинувачений, на жаль, не дотримався загально відомих філософських правил будь-якого силового спортсмена «…. опір будь-якій формі агресії; справжньому майстру не притаманні будь-яка злість і жорстокість…», — зазначається у матеріалі вироку.

Суддя вважає, що цей роман духовно великий за змістом та здатен навчити дорослих бути добрішими.

Нагадаємо, раніше мешканця Ужгорода засудили за повалення Ханукії в місті.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

 

 

Loading...
Load next