З початку тижня в Україні погіршення погодних умов (відео)

З початку тижня в Україні погіршення погодних умов (відео)
Варто очікувати сильного вітру, мокрого снігу та ожеледиці.

10 січня хмарно буде хмарною. Вночі в Україні, крім західних областей, вдень у східній частині місцями випаде невеликий, мокрий сніг, подекуди буде мокрий сніг та ожеледиця. На решті території без істотних опадів.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Укргідрометцентр.

Вночі та вранці у західних областях та в південній частині місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, в Карпатському регіоні 7-12° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у південній частині вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла, в Криму 7-12°.

У Києві та у столичній області вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. У Києві температура вночі та вдень 1-3° морозу. По області вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Вчора на дорогах державного значення працювало 1 700 робітників та 1 340 одиниць дорожньої спецтехніки.  Дорожники обробляють протиожеледними матеріалами проїзну частину доріг. Проїзд забезпечено.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Погіршення у країні погодних умов - попереджає ДСНС та Укргідрометцентр Погіршення у країні погодних умов - попереджає ДСНС та Укргідрометцентр
На всій території України у неділю очікується погіршення погодних умов. Буде мокрий сніг та дощ, а на дорогах - ожеледиця.
В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру
На сьогодні по всій Україні оголошено штормове попередження.
Справжня зима або робота комунальним службам: у неділю в Україні пройде сніг, потім посиляться морози Справжня зима або робота комунальним службам: у неділю в Україні пройде сніг, потім посиляться морози
Ожеледиця на дорогах, заметілі та морози - такими будуть наступні дні.
Loading...
Load next