В Маріуполі зібралися на акцію через визнання Росією угруповань, що контролюють ОРДЛО (фото, відео)

В Маріуполі зібралися на акцію через визнання Росією угруповань, що контролюють ОРДЛО (фото, відео)
Акцію організували маріупольські активісти.

В Маріуполі ввечері 22 лютого жителі міста зібралися на акцію через визнання Росією «державами» районів Донецької та Луганської областей, які контролюють незаконні збройні угруповання. Повідомляє Радіо Свобода.

Фото: Радіо Свобода

Акція проходила на Театральній площі. Тут зібралися маріупольці, щоб висловити свою позицію про те, що «Маріуполь – це Україна» та показати своє небажання бути в складі угруповання «ДНР» або Росії.

Фото: Радіо Свобода

Люди тримали в руках українські прапори та плакати з назвами: «Росія – країна агресор», «Маріуполь – це Україна», «Хутін – Пуй тобі, а не Маріуполь».

Фото: Радіо Свобода


За даними поліції, на акцію прийшло більш ніж 1000 жителів. Як зазначає кореспондентка, люди говорили про те, «що важливо отак вийти і в Краматорську, і в Бахмуті, і в Слов’янську і будь-де, де небезпека особливо близько».

Учасниками заходу були актори місцевого театру, волонтери, військові, ветерани та інші жителі Маріуполя. Акцію організували маріупольські активісти.

Нагадаємо, що "Гнати нечисть з української землі": 1-ша окрема штурмова рота ДУК "Правий Сектор" оголошує мобілізацію. У "Правому секторі" нагадують, якщо Ви стали свідком пересування наших військових або військової техніки в жодному разі не фотографуйте, не знімайте та не поширюйте інформацію про їх переміщення.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Loading...
Load next