Україна закрила повітряний простір

Україна закрила повітряний простір
Тим часом з аеропорту "Борисполя" евакуюють пасажирів і персонал.

Україна закриває повітряний простір через високий ризик авіаційної безпеки для цивільної авіації.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби «Украероруху».

Ґрунтуючись на терміновому повідомленні Головного центру використання повітряного простору цивільної авіації РФ, через високий ризик авіаційної безпеки для цивільної авіації з 00.45 utc (2.45 за київським часом) ОГВС України – згідно з вимогами Повітряного кодексу України та Положення про використання повітряного простору України вжила заходів закриття повітряного простору України для цивільних користувачів повітряного простору, – йдеться у повідомленні.

Надання послуг обслуговування повітряного руху цивільними користувачами повітряного простору України зупиняється.

Як пише портал avianews, аеропорти Харкова та Дніпра були закриті увечері 23 лютого. На табло аеропортів у Києві та Львові поки що рейси значаться за розкладом.

Повідомляється, що через масштабний напад Росії на Україну та початок ракетних обстрілів з аеропорту "Бориспіль" евакуюють пасажирів і персонал.

Через масштабний напад Росії на Україну вранці 24 лютого 2022 року Міністерство інфраструктури України евакуює пасажирів та персонал з міжнародного аеропорту "Бориспіль". Про це повідомили в коментарі "Інтерфакс-Україна".

Паралельно з цим, як повідомляє Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба "відбуваються удари ракет по центрах військового управління, аеродромах, військових складах у Києві, Харкові, Дніпрі".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
“Тарнув для України”: у польському місті відбувся концерт на підтримку нашій державі “Тарнув для України”: у польському місті відбувся концерт на підтримку нашій державі
Про це повідомило Генконсульство України у Кракові.
Як не збожеволіти під час війни: поради (відео) Як не збожеволіти під час війни: поради (відео)
 Якщо охоплює паніка чи хвилювання, спеціалісти радять внормувати свій сон, виконувати дихальні вправи, виливати свої думки та почуття на папір тощо.
Loading...
Load next