Вони кращі, ніж ні*уя, – слідчих просять віддати неякісні бронежилети теробороні

Вони кращі, ніж ні*уя, – слідчих просять віддати неякісні бронежилети теробороні
Слідчих у справі тисяч неякісних бронежилетів просять віддати ці речові докази силами Територіальної оборони.

Із відповідним зверненням виступив головний сержант мінометної батареї 101-го батальйону тероборони Коля Тайсон. Повідомляє 24 канал.

Роздайте ті бронежилети ТРО, бо вони точно кращі, ніж ніх*я. Якщо є якісь неякісні шоломи, то ми теж приймемо, – наголосив він.

Новина доповнюється…


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні запрацювала "гаряча лінія" тероборони: для чого вона В Україні запрацювала "гаряча лінія" тероборони: для чого вона
Українці зможуть отримати відповіді на найпоширеніші запитання, що стосують територіальної оборони.
Підрозділи територіальної оборони в Україні: з кого формуватимуть та кому відмовлять Підрозділи територіальної оборони в Україні: з кого формуватимуть та кому відмовлять
1 січня 2022 року в Україні введено в дію Закон України “Про основи національного спротиву”. Відповідно до цього закону провідна роль в організації та виконанні завдань територіальної оборони України належить Силам територіальної оборони ЗСУ.
Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено) Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено)
На зйомках фільму "Іржа" американський актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчінс, а також поранив режисера Джоела Соуза. Наразі слідчі з'ясували, хто зарядив пістолет для актора.
Loading...
Load next