Інформація про передачу Хмельницької АЕС під контроль окупантів – фейк

Інформація про передачу Хмельницької АЕС під контроль окупантів – фейк
Перевіряйте інформацію серед надійних джерел.

Інформація про захоплення Хмельницької АЕС окупантами – фейк. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. 

Хмельницька АЕС під контролем України. Повідомлення з телеграм-помийок про захоплення АЕС окупантами — брехня. Хмельницьку атомну електростанцію, як і раніше, контролює український уряд, повідомляє “Енергоатом, — йдеться в повідомленні.

Українців закликають не читати анонімні телеграми, а читати офіційні джерела та відомі медіа, які цінують свою репутацію та перевіряють інформацію.

Поширена Міноборони РФ інформація про захоплення російськими військовими Запорізької атомної станції є фейком.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати
Вчора в МАГАТЕ заявили, що співробітники ЧАЕС не мають умов для відпочинку, що позначається на їх роботі.
"Європа не підтримує бідних українських бабусь": чергова заява на російському телебаченні (відео) "Європа не підтримує бідних українських бабусь": чергова заява на російському телебаченні (відео)
Росія не втомлюється поширювати фейкові новини щодо України. Один з гостей державного російського каналу заявив, що Європа "не підтримує бідних українських бабусь".
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next