План зомбування РФ або як працює машина пропаганди на окупованих територіях

План зомбування РФ або як працює машина пропаганди на окупованих територіях

Центр протидії дезінформації при РНБО України попереджає про плани ворога на окупованих територіях.

Пропаганда Росії працює в Україні на повну потужність ще задовго до 2014 року, і за цей час вони стали професіоналами брехні і фейків. 

Основний принцип російської окупації — захопити територію і людей на ній, вбиваючи всіх, хто боронить свою землю, а потім змусити полюбити Росію і переконати, що насправді вони нас врятували.

План проведення пропаганди на окупованій території:

  1. Використання успішного образу «вежливых людей» 2014 року (відео, фото з врятованими тваринами, за яких турбувались люди; фото з ветеранами, які плачуть від щастя возз'єднання...)
  2. Відео солдат, які несуть людям мир (у вигляді нових підручників в школи, медичного обладнання...), що допоможе закріпити образ «солдата миру»
  3. Відео спільних дій російських і українських солдат проти українських «нацистів і бандерівців»
  4. Численні звернення українських і російських ветеранів з проханням зупинити фашизм в Україні і не допустити його в Росії та в світі. Сюжети про розправи над ветеранами в Україні за останні роки і зараз
  5. Проведення роботи з людьми, які за родом своєї діяльності контактують з великою кількістю людей. Особливо — викладачі, водії таксі, працівники салонів...
  6. В умовах заборони російського радіо і телебачення, запуск проєктів нових медіа і мереж агітаторів.

Ви маєте знати цю інформацію, щоб захистити свою свідомість від пропаганди! 

Зупинимо інфотерор разом!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Зробимо все, аби  Україна припинила своє існування": у Росії нова істерика (відео) "Зробимо все, аби Україна припинила своє існування": у Росії нова істерика (відео)
Те, що Україна не забуває про анексію і порушує це питання, доводить Москву до істерики. Російський депутат Костянтин Затулін назвав Україну ворогом Росії та закликав робити все, щоб нашої країни не існувало.
Loading...
Load next