"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії

"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.

Зокрема, путінські війська мають намір ввести режим "припинення вогню", щоб вивести українців зі знищених населених пунктів Київщини в напрямку Білорусі, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Повідомляє Головне управління розвідки МО України. 
В подальшому їх мали доставити авіаційним транспортом на територію держави-окупанта. За аналогічним принципом планувалась організація “гуманітарних коридорів” на Харківщині та Сумщині. Людей мали відправити на російську територію залізничним та автомобільним транспортом. 
Навіщо це окупантам: 
1. Створення підстав для легального прибуття на українську територію великого вантажного транспорту держави-агресора. 
2. Організація прихованого вивезення тіл загиблих окупантів та поранених. 
3. Прихована ротація особового складу армії-окупанта, який зазнав втрат в ході боїв. 
4. Підвезення додаткової техніки, боєприпасів, пального 
5. Накопичення наших громадян з метою використання як заручників та "живого щита". 
Окрім того, на території держави-окупанта українцям не можуть бути забезпечені законні громадянські права та належна допомога. Громадяни піддаватимуться тиску з боку спецслужб та репресивних структур окупанта. 
 
Подібні акції не мають нічого спільного з реальними гуманітарними заходами. Вони спрямовані лише на подальше розгортання кривавого конфлікту від якого вже загинули тисячі людей. Для українських громадян подібний “коридор” може стати справжнім коридором у пекло. 
Злата Новосельська – pravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
Міністерство культури та інформаційної політики України внесло у "чорний список" ще 31 актора Міністерство культури та інформаційної політики України внесло у "чорний список" ще 31 актора
Служба безпеки України надала Міністерству культури оновлений список діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України, ще 31 актора.
Loading...
Load next