Народна тачанка: допомога на Схід (відео)

Народна тачанка: допомога на Схід (відео)
Волонтери БФ «Народна армія» закуповують позашляховики для потреб захисників. Реквізити для допомоги: 4731 2196 1242 2869.

Важливий транспорт для важливих завдань. Благодійний фонд «Народна армія» запустив новий проект під назвою «Народна тачанка». Волонтери за підтримки усіх небайдужих закуповують позашляховики для потреб ЗСУ, Сил спецоперацій, наших розвідників, нацгвардійців та тероборонівців. І ось, чотири машини уже відправилися зі Львова в гарячі точки на сході України, де їх передадуть у підрозділи військовослужбовців, які зараз обороняють Київ, Харків та інші наші міста. 

До нас приїжджають машинки не порожні. Хлопці, які знаходяться зараз в Європі, це наша діаспора, вони передають нам багато усього. Це тактичні рюкзаки, це радіостанції. Наразі, які є, але в цьому є теж потреба. Також багатенько приїхало цього разу кевларових шоломів. Теж в цьому є невеликий дефіцит.

Багатенько також приїхало медикаментів, котрі ми будемо передавати як на госпіталі, так і хлопцям будемо сортувати по індивідуальних аптечках, - розказує Олександр, волонтер БФ «Народна армія».

До речі, все, що є у цій коробці та ще багато іншого допоміг придбати тату-майстер і художник, який проживає у Вроцлаві.

От коробка тактичного спорядження. Рюкзаки, наколінники. От, продав картину і придбав військовим спорядження. От такий Саня, - додає Олександр Барсуков, голова БФ «Народна армія».

Досвід військового волонтерства представники «Народної армії» отримали ще з перших років війни на Сході України. Адже заснували благодійний фонд у 2014-му. Та нині «Народна армія» - це не просто назва організації. Це величезне об’єднання людей зі всієї Україна та з-за кордону, які не покладаючи рук працюють на благо нашого війська.  

Майже всі мої в теробороні. Є такі випадки у нас, коли людина поїхала повезла на Київ якусь там оптику, тепловізори, і там залишилася, там воює. Теж саме у Харкові. Сьогодні ти волонтер, завтра ти зі зброєю захищаєш Україну, - каже Олександр Барсуков.

А коли ти і сам борониш рідну батьківщину зі зброєю у руках, то добре знаєш, що потрібно на передовій. І от ці машини та увесь вантаж, що є всередині - це саме та надзвичайно необхідна допомога.

Хочу подякувати взагалі народові України, який знову в трудну годину для нашої країни допомагає та збирає кошти.

Долучайтеся до нашої програми «Народна тачанка» від «Народної армії». Наразі «Народна армія» - це вся наша Україна. Тому треба допомагати для нашої перемоги, -  каже Євген, волонтер БФ «Народна армія».

Банківські реквізити для допомоги ми залишили в описі сюжету. І не забуваймо: перемога України залежить від внеску кожного з нас.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео) Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео)
Українські військові направили керовану протитанкову ракету на фортифікаційну споруду, облаштовану окупантами неподалік позицій ЗСУ.
Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео) Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео)
Командування Об'єднаних сил ЗСУ 5 лютого відзначає другу річницю створення. З цієї нагоди військові опублікували потужне відео з тренувань на землі, в морі та в повітрі.
Loading...
Load next