У Словенії створили фонд допомоги українським військовим та переселенцям "Aid Ukraine now" (відео)

У Словенії створили фонд допомоги українським військовим та переселенцям "Aid Ukraine now" (відео)
У Словенії створили фонд «Aid Ukraine now», який збирає кошти та організовує поставки необхідних речей для наших військовослужбовців та вимушено переміщених осіб.

Допомога з-за кордону. У Словенії через війну в Україні створили фонд «Aid Ukraine now», який збирає кошти та організовує поставки необхідних речей для наших військовослужбовців та вимушено переміщених осіб з територій, де зараз активно відбуваються бойові дії. 

У рамках співпраці патріотичних волонтерських сил України та Словенського фонду  «Aid Ukraine now» сьогодні ми отримали першу партію гуманітарної допомоги загальною вагою у 6 тонн. Вона складається з предметів гігієни, продуктів харчування, медикаментів, які були зібрані в школах та дитячих садках м.Любляни, — розповідає Олег Лисюк, волонтер.  

Назва фонду перекладається як «Допоможи Україні зараз», бо потім може бути пізно для тих людей, які вчасно не отримали необхідну допомогу, – вважають представники організації. Вони забезпечують весь цикл роботи: збирають кошти, закуповують необхідні товари у Європі, а вже потім відправляють товари до України. Саму ж гуманітарку звозять на спеціальний склад, де її сортують за запитами та відправляють у гарячі точки. 

 
 Це Миколаїв, Чернігів, Харків і всі регіони, які потребують цієї допомоги. Кожен день отримуємо велику кількість гуманітарної допомоги з різноманітних країн. Сьогодні приїхала чудова допомога зі Словенії ми її отримали. Дуже дякую нашим партнерам за цю допомогу. І можу вас запевнити, що ми її надамо, дійде ця допомога до кожної людини, вона її отримає адресно та як це потрібно робити в часи війни, — зазначив Юрій Соболь, координатор складу з прийому гуманітарної допомоги. 

Уже зараз організовують нові партії допомоги для українців. Також представники фонду спільно з нашими волонтерами розробляють й інші гуманітарні проєкти. Зокрема й поставку захисного спорядження для наших захисників. 

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Patreon пояснили блокування сторінки фонду "Повернись живим": користувачі мережі обурені У Patreon пояснили блокування сторінки фонду "Повернись живим": користувачі мережі обурені
Компанія Patreon пояснила, чому заблокувала сторінку "Повернись живим" у розпал вторгнення Росії на територію України. Там сказали, що вони "проти підтримки насильства".
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next