На Івано-Франківщині ДБР виявило 176 залізничних вагонів, які належать росії та білорусі (фото)

На Івано-Франківщині ДБР виявило 176 залізничних вагонів, які належать росії та білорусі (фото)
Їх планують передати на потреби ЗСУ.

Працівники Державного бюро розслідувань під час оперативних заходів виявили у Івано-Франківській області 176 залізничних вагонів та цистерн, власниками яких є бізнесмени з білорусі та росії. Вартість майна складає майже 264 млн грн.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на ДБР.

Територіальне управління ДБР Львова звернулося до керівника військово-цивільної адміністрації Львівської області з ініціативою примусово вилучити та передати продукцію на потреби ЗСУ.

Фото: ДБР

 

Фото: ДБР

Нагадаємо, що Державне бюро розслідувань системно проводить комплекс заходів та вилучає на користь нашої держави майно, що належить країні-окупанту на десятки мільйонів гривень.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
"Якщо ви перетнете український кордон — будете знищені", — Данілов до білоруських солдатів "Якщо ви перетнете український кордон — будете знищені", — Данілов до білоруських солдатів
Олексій Данілов застерігає білоруських військових від спроб вторгнення в Україну
Loading...
Load next