"Ми вистояли! Ми перемогли!", - активістка Наталія Панченко про закриття польсько-білоруського кордону для фур (відео)

"Ми вистояли!  Ми перемогли!", - активістка Наталія Панченко про закриття польсько-білоруського кордону для фур (відео)

Як відомо, велика перемога складається з багатьох малих. Сьогодні – день, коли ми можемо стверджувати, що на один крок наблизилися до перемоги в нашій боротьбі з фашистською російською державою.

Такими рядками починається пост радощів та подяки людям, що вистояли, достукалися та домоглися закриття кордонів, тож до 16 квітня всі фури з росії і Білорусі змушені покинути територію Європейського Союзу.

Активістка подякувала людям, журналістам та владі, що їх таки почули. У своїй промові вона пригадала тих, хто днював і ночував на блокаді фур, що їздять у Європу та прямо постачають "путінську вбивчу машину". Повідомила Наталія Панченко у відео на Facebook.

До 16 квітня російські фури мають змогу покинути територію Європейського Союзу, - заявила Наталія Панченко.

Наталія розплакалася, коли пригадала, як їм погрожували розправою, як батьки з маленькими дітьми йшли на пости, щоб зупинити потік фур.

Ми не могли вирватися з блокади, бо нас з усіх сторін оточували люди, що приїжджали нас бити. Ми ніколи про це не говорили, але тут було дуже небезпечно. Проте нам вдалося вистояти, - крізь сльози каже Наталія.

Також вона розказала, що останні два дні були найтяжчими, адже їх закидували пітардами, ручними бомбами, проривались ці нелюди. натомість поліція не мала змоги захистити активістів.

Дякую усім, хто нас підтримував! До нас їхали активісти з Латвії, Литви, Естонії, Німеччини та з України. також дякую полякам, що тут стояли всі ці дні. Ви всі неймовірні! Я дуже дякую білорусам!

У пості про підсумки перемоги "на кордоні" Наталія написала:

Чи це було того варте? Звичайно!

Учора ввечері Європейський Союз офіційно опублікував п’ятий пакет санкцій проти росії. Він стосується, зокрема, і блокування російських та білоруських перевезень на всій території ЄС.

Нагадаємо, що "Послання" від рашистів до священника: історія одного будинку (відео).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next