З Британії до України прямує нова велика партія гуманітарної допомоги (відео)

З Британії до України прямує нова велика партія гуманітарної допомоги (відео)
Серед допомоги є зокрема ліки, генератори та протипожежне обладнання.

З Великої Британії до України відправили нову партію гуманітарної допомоги. Її передадуть на Чернігівщину, Сумщину, Харківщину і Донеччину.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на посольство України в Британії. 

Цей локомотив тягне за собою півкілометровий 1500-тонний гуманітарний вантаж на 24 контейнерах, зібраний за ініціативи залізничного сектору Великої Британії. Здебільшого — співробітниками компаній та просто небайдужими британцями. Понад 1 мільйон одиниць гуманітарної допомоги.

Зазначено, що п’ять контейнерів заповнені протипожежним обладнанням, яке дуже чекають у Сумській області. Ще у трьох контейнерах перевозять індустріальні генератори, які також дуже чекають в Харківській, Донецькій та Чернігівській областях України.

В інших вісімнадцяти контейнерах:

  • продукти харчування,
  • засоби гігієни,
  • вода,
  • медикаменти,
  • одяг,
  • обладнання,
  • елементи живлення та багато іншого.

У посольстві також наголосили, що дуже важливо, що допомога буде доставлена отримувачам безпосередньо всередині України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві відбулася фінальна репетиція військового параду до Дня Незалежності (відео) У Києві відбулася фінальна репетиція військового параду до Дня Незалежності (відео)
Перша репетиція параду з нагоди 30-річчя Незалежності України у центрі Києва завершилась ввечері 18 серпня. Окрім цього, такі ж репетиції були заплановані ще на 20 і 22 серпня.
Україна придбала легендарний британський криголам James Clark Ross (відео) Україна придбала легендарний британський криголам James Clark Ross (відео)
Раніше український уряд виділив 5 мільйонів доларів на закупівлю наукового корабля-криголама для потреб Української антарктичної експедиції й полярників.
Криголам з Британії: Україна придбає судно для полярників за 5 мільйонів доларів (фото) Криголам з Британії: Україна придбає судно для полярників за 5 мільйонів доларів (фото)
Уряд України виділив кошти на придбання криголаму для антарктичних експедицій та українських полярників.
Loading...
Load next