Горить "Москва": міноборони рф підтвердило "серйозні проблеми" з крейсером (відео)

Горить "Москва": міноборони рф підтвердило "серйозні проблеми" з крейсером (відео)
Ракетний крейсер "Москва" буде небоєздатним як мінімум один рік.

Міністерство оборони рф заявило, що екіпаж крейсера «Москва» евакуювали, а сам корабель й справді отримав серйозні ушкодження внаслідок пожежі, причини якої поки що «встановлюються».

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на відеозвернення речника Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

За наявними даними, причиною «серйозних ушкоджень» стали вітчизняні крилаті ракети «Нептун». І навіть якщо крейсер вдасться загасити, найближчого року він буде не боєздатним, - розповів Братчук, спираючись на повідомлення Міністерства оборони росії.

Зазначимо, що кількість членів екіпажу крейсера "Москва", за різними даними, становить від 510 до 758 людей. Тобто повна евакуація означатиме, що корабель не можна буде залишити на плаву і він буде потоплений.

Нагадаємо, учора голова Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що українські захисники ракетами "Нептун" завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next