"Навіть не знав, за кого вболівати", — Кім повідомив, що окупанти почали перестрілюватися зі своїми ж (відео)

"Навіть не знав, за кого вболівати", — Кім повідомив, що окупанти почали перестрілюватися зі своїми ж (відео)
У Новій Каховці була перестрілка між військовими з ОРДЛО та Росгвардією.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, що окупанти уже почали перестрілюватися між собою, зокрема учора була перестрілка між військовими з ОРДЛО та, наіймовірніше, Росгвардією. Крім того, серед російських військових почалися у них масові арешти та чищення — шукають винних.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на ранкове відеозвернення Кіма.

Крім того, очільник Миколаївської ОВА зазначив, що водопостачання у Миколаєві повністю відновиться через кілька днів, місто без води не залишиться.

Продовжує оркостан нас бомбити цими ракетами, калібрами. Одразу скажу, перебили провід живлення, але все поправимо. По воді насущне питання – дорозібралися ми з ситуацією – де, чого і як. Я думаю, полагодимо. Якщо що, все одно їде вода, їдуть свердловину бурити, вода буде так чи інакше. У будь-якому випадку, ми будемо з водою. Очисні установки їдуть, опріснювачі, багато областей відгукнулося, водовозки їдуть. З водою розберемося, два-три дні треба потерпіти для того, щоб прийти до нормального режиму, - сказав Кім.

Він також додав, що Мобілізація в рф може бути через 1-2 місяці, на той час в Україні буде зброя від партнерів. В своїй більшості новобранці їдуть не воювати, а мародерити і ґвалтувати.

Почали сюди тягнути тих, хто погоджується їхати. Їдуть сюди не воювати, виявляється, браві російські солдати. А їдуть вони сюди мародерити. Вони надивилися, наслухалися, що тут так можна і найбільша падаль погоджується сюди їхати саме для того, щоб ґвалтувати і мародерити. Мало того, вони не доїжджають, вони у себе мародерять. Навіть у себе на базах, - сказав Кім.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Не Україна ваш ворог": Резніков звернувся до жителів ОРДЛО "Не Україна ваш ворог": Резніков звернувся до жителів ОРДЛО
17 лютого російські окупаційні війська обстріляли населений пункт Станиця Луганська у Луганській області.
Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років
Також масово мобілізовують студентів.
Loading...
Load next