"Ці діти справді постраждали", - Джилл Байден

"Ці діти справді постраждали", - Джилл Байден
Перша леді США зустрілася з українськими біженцями в Румунії.

Перша леді США Джилл Байден у супроводі першої леді Румунії Кармен Йоганніс сьогодні вранці завітала до школи, де поспілкувалася з українськими та румунськими педагогами, українськими матерями та зустрілася з дітьми. Пише CNN.

Фото: CNN

Після відвідування школи Байден перед посадкою у літак коротко поговорила з журналістами, обговоривши емоційний вплив свого візиту до школи та хоробрість матерів, яких вона зустріла.

Це було так емоційно, правда? Я думаю, що українці справді знають, що ми на їхньому боці.
Ви можете бачити це, ці діти справді постраждали, - додала Байден.

У класі діти розповіли Байден, що обводять свої руки та роблять вирізки з копій українського та румунського прапорів. Якоїсь миті до першої леді підійшла маленька дівчинка, тримаючи в руці вирізьблений із відбитка український прапор.

Фото: CNN

У багатьох відносинах вчителя - це клей, який допомагає цим дітям впоратися зі своєю травмою та емоціями, а також допомагає дати їм відчуття нормальності, - зауважила Байден.

Перша леді США подякувала Румунії за допомогу у такий важкий для України час.

Нагадаємо, що в Україні завтра подекуди грози та заморозки на ґрунті.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next