У Дії стартує опитування про обіг вогнепальної зброї в Україні (відео)

У Дії стартує опитування про обіг вогнепальної зброї в Україні (відео)

25 травня стартувало опитування про обіг вогнепальної зброї в Україні. Його розробили спільно з МВС. Повідомляє Мінцифри.

Щоб висловити свою думку, українцям потрібно зайти у застосунку Дія у розділ "Послуги". Наступний крок – зайти в "Опитування" та обрати свій варіант про обіг вогнепальної зброї в Україні.

Загалом українцям запропонували три варіанти відповіді:

  • для спеціальних потреб;
  • для особистого захисту;
  • я – проти.

У Міністерстві цифрової трансформації наголосили, що опитування триватиме 7 днів. Взяти участь у ньому зможуть усі охочі українці, яким виповнилося 18 років.

Спільно з МВС запускаємо опитування про обіг вогнепальної зброї серед цивільного населення. Поспішайте віддати свій голос та розповідайте про опитування своїм знайомим. Електронна демократія – у Дії, – мовиться у повідомленні.

Глава МВС України Денис Монатирський заявив, що дискусія про обіг вогнепальної зброї серед громадян триває в Україні вже понад 8 років. Вона стартувала від початку російської агресії.

Монастирський розповів, що за дорученням Володимира Зеленського МВС та парламентарі вирішили запитати, який варіант володіння зброєю українці вважають доречним.

Нагадаємо, що "Одеса, Кіра, 3 місяці": українська поетеса склала абетку зі слів, що стали символами війни в Україні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі
У "Дії" дали поради, що робити українцям, які під час евакуації через війну не взяли чи загубили паспорт.
Loading...
Load next