В Маріуполі гуманітарка опиняється на полицях магазинів – Міноборони

В Маріуполі гуманітарка опиняється на полицях магазинів – Міноборони

Російські окупанти продовжують тактику терору проти цивільного населення. Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

В Маріуполі через зруйновані об’єкти інфраструктури є критичні проблеми з електроенергією та водопостачанням. Невдоволення з боку місцевого населення викликають корумповані дії окупаційної влади. Зокрема, частина продуктів харчування, які завозяться т.зв. гуманітарним вантажем з території рф, опиняється на полицях місцевих продуктових магазинів, — наголосив він.

Нагадаємо, що сьогодні під час розбору завалів окупантами по вулиці Куїнджі в Маріуполі на території колишнього заводу "Октябрь" знайшли близько 70 тіл загиблих, про що повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Прийматиме допомогу з ЄС. На Закарпатті відкрився логістичний гуманітарний хаб Прийматиме допомогу з ЄС. На Закарпатті відкрився логістичний гуманітарний хаб
На базі заводу Єврокар на Закарпатті відкрився логістичний хаб, через який з ЄС до України доправлятимуть гуманітарні вантажі, у тому числі залізницею.
Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.
Loading...
Load next