У Держприкордонслужбі прокоментували приїзд Овсяннікової (відео)

У Держприкордонслужбі прокоментували приїзд Овсяннікової (відео)
Незрозуміла ситуація із в'їздом пропагандистки Овсяннікової викликали обурення в українців.

Речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко заявив, що не має інформації про в'їзд та виїзд ексредакторки пропагандистського російського "Першого каналу" Марини Овсяннікової з України.

Про це він розповів у коментарі Укрінформу, передає ПравдаТУТ News.

Я не маю інформації про спробу або перетин кордону третіми особами. Я не маю доступу до бази даних, для того, щоб це з'ясувати. Згідно з законодавством, інформація про третіх осіб не розголошується, — заявив Демченко.

Нагадаємо, російська пропагандистка Марина Овсяннікова 5 червня вранці написала в соцмережах, що приїхала у Київ. 

Київ зустрів нас багатогодинними чергами за бензином. Коли живеш у Москві, складно зрозуміти, які труднощі у звичайному повсякденному житті доводиться долати українцям. Дуже вразила комендантська година. Зловісна ранкова тиша, порожні вулиці та виючі сирени, — написала Овсяннікова.

Проте, коли в соцмережах засумнівалися в тому, чи справді жінка була у Києві в час, коли його обстрілювали, Овсяннікова відповіла, що вже не в Україні.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео) На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео)
На Сумщині на кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
Приїзд Моргенштерна на територію України: ДПСУ не підтверджує і не спростовує цю інформацію (відео) Приїзд Моргенштерна на територію України: ДПСУ не підтверджує і не спростовує цю інформацію (відео)
У Державній прикордонній службі не підтвердили й не спростували інформацію щодо приїзду Моргенштерна на територію України.
Loading...
Load next