Позашляховик для ЗСУ: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили автівку на передову (відео)

Позашляховик для ЗСУ: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили автівку на передову (відео)
Волонтери БФ «Гілка оливи» відправили на передову для наших військовослужбовців черговий позашляховик.

Запит на автомобілі, перш за все, щоб вони були повнопривідні, щоб були не зношені, а в хорошому стані. Бо ми розуміємо, оскільки з 2014 року ми забезпечуємо збройні сили України, і ми перебуваючи на лінії розмежування побачили, що хлопцям потрібні дійсно добрі, прохідні машини, - розказує о. Іван, засновник БФ «Гілка оливи».

Купляли автівку за кордоном. Благодійники розповідають, що як тільки продавці дізнаються, для чого їм потрібна машина, то віддають її чи не вдвічі дешевше у знак підтримки України.

Одна з них це «Мітсубісі» у 24 бригаду, не буду казати, який батальйон, а пізніше вже був «Ніссан» повнопривідний.  І оце вже третя машина, як йде на потреби до ЗСУ.

Усіх залучаємо, щоб долучалися до придбання таких автомобілів. І звичайно багато є охочих, багато друзів, які розуміють, що маючи кошти й можливість вони допомагають це придбати, щоб це йшло по призначенню, - каже засновник БФ «Гілка оливи».


Крім автівок благодійний фонд збирає й пакунки з гуманітаркою у міста, які наші захисники вивільнили від окупантів.

Їжа, ліки, дитяче харчування на ці міста, де залишилося населення, які не виїхали. От саме їжа, не так як одяг, не так як взуття, а люди просять їжу й медикаменти, пояснює Христина Сас, директорка БФ «Гілка оливи».
 

Якщо ж і ви маєте можливість долучитися до збору коштів на автівки для ЗСУ або ж допомогти з гуманітаркою, то пишіть на сторінку благодійного фонду «Гілка оливи» в інстаграм.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next