В Україну повернули викрадених росією дітей, - Мінреінтеграції

В Україну повернули викрадених росією дітей, - Мінреінтеграції
Йдеться про 44 дитини, яких повернули минулого місяця.

Минулого місяця за сприяння Міністерства з питань реінтеграції було повернуто 44 дитини, яких окупанти незаконно вивезли на тимчасово окуповані території та до рф.

Про це повідомили представники Міністерства на засіданні Ради з питань, пов’язаних із життям та безпекою дітей у воєнний та післявоєнний час, яка працює при Офісі Президента України.

Більшість із повернутих — діти-сироти або діти, позбавлені батьківського піклування. Наразі Мінреінтеграції розробило спеціальний алгоритм – як слід поводитись, якщо вам стало відомо про незаконне переміщення дитини-сироти на ТОТ або до рф, – йдеться у повідомленні Міністерства.

Крім того, Уряд розробляє зміни до механізму усиновлення дітей під час воєнного стану: "Це допоможе маленьким українцям, які втратили батьків, знайти нову родину та відчувати захист і турботу".

Нагадаємо, Генштаб роз'яснив, як можна виїжджати військовозобов’язаним.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Я знаю, що ваш уряд вам каже, - Арнольд Шварценеггер (відео) Я знаю, що ваш уряд вам каже, - Арнольд Шварценеггер (відео)
Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян.
Loading...
Load next