Білий Дім вшанував захисників острова Зміїного колекційною монетою

Білий Дім вшанував захисників острова Зміїного колекційною монетою

Зробити передзамовлення колекційної монети "Острів Зміїний" можна уже, але відправлятимуть її тільки, починаючи від 30 вересня. Про це повідомив  магазин Білого дому.

Сайт сувенірного магазину Білого дому оголосив про старт попереднього замовлення колекційної монети, присвяченої опору українців російському вторгненню на острів Зміїний. Відправлення монети, передзамовлення якої можна зробити вже зараз, почнеться 30 вересня. Доставка в Україну та країни НАТО – безкоштовна.

Монета № 9 "Острів Зміїний" є 34-ю монетою, представленою ​​в колекції монет "Історичні моменти американського президентства". Кожен екземпляр матиме сертифікат з номером видання та оксамитовий презентаційний футляр з золотою президентською печаткою.

20% прибутку від продажу сувеніра обіцяють спрямувати на допомогу українським жінкам та дітям. Коштуватиме монета - $100.

Нагадаємо, що Укрзалізниця запускає новий Інтерсіті+ «Дарниця – Львів».

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Криваве 11 вересня у США: наймасштабніший теракт в історії людства, який забрав життя 3 тисяч людей (відео) Криваве 11 вересня у США: наймасштабніший теракт в історії людства, який забрав життя 3 тисяч людей (відео)
До 20-річниці масштабних терактів у Сполучених Штатах Америки президент Джо Байден наказав розсекретити документи, пов'язані з терористичними атаками, що сталися 11 вересня 2001 року. Тоді загинули більш як 2,9 тисячі осіб, а відповідальність за теракт взяла на себе терористична організація "Аль-Каїда".
Loading...
Load next