Петиція про заборону очного навчання набрала необхідну кількість підписантів: що буде далі (відео)

Петиція про заборону очного навчання набрала необхідну кількість підписантів: що буде далі (відео)
За місяць її підписали більше 26 тис людей. Наразі документ очікує на розгляд.

До кінця війни батьки пропонують заборонити очне навчання. Відповідний документ зареєстрували на сайті петицій. У ньому йдеться, про те, що не у всіх закладах освіти є бомбосховища, є велика кількість зруйнованих шкіл та дитсадків, тривалість повітряних тривог може бути довгою тощо.

Майже за місяць петицію підписало понад 26 тисяч людей. Нагадаємо, що на Львівщині перед початком навчального року заклади освіти обстежили і більше 80% мають власні укриття.  Ті, які його не мають повинні укласти договір з підприємством, яке знаходиться поруч і зможе прийняти учнів на випадок повітряної тривоги.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next