Росіяни розбомбили батальйон «днр» на Донеччині (відео)

Росіяни розбомбили батальйон «днр» на Донеччині (відео)

Російські війська розбомбили батальйон «днр» на Донеччині. Йдеться про 2 батальйон першого армійського корпусу «народної міліції днр», який воює у складі армії рф.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на СБУ.

Як зазначили в Службі безпеки, російські загарбники намагалися зберегти цей інцидент у секреті, хоча мобілізовані з «л/днр» і так здогадуються, що їх використовують, як гарматне м’ясо.

Але завдяки перехопленню СБУ про військові проколи рашистів знатиме весь світ.

Пацаны стояли где-то под Бердянском. Не получали ни зарплату, ни*уя. Я так понял, толком их и не кормили. А потом их кинули куда-то на передок. Они там стояли молча-молча, зае*ались стоять, начали назад отходить… Попали на россиян. Россияне их разъе*ошили… Вот те армия, прикинь, – розповідає один із бойовиків «днр», якого рф також мобілізувала на війну проти України.

Точна цифра втрат у результаті інциденту з боку рф замовчується. Проте і без таких самознищень росіян, українські захисники ліквідували в боях майже 37,5 тис. окупантів.

Нагадаємо, ЗСУ знищили ще чотири склади окупантів та “вдарили” у Чорнобаївці.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео) "Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео)
Розмови окупантів з дружинами вражають своєю цинічністю.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next