З під завалів у Часовому Яру дістали тіло дитини: кількість загиблих 35 (оновлено)

З під завалів у Часовому Яру дістали тіло дитини: кількість загиблих 35 (оновлено)

Увечері 9 липня російські окупанти вдарили з "Ураганів" по п'ятиповерхівці у Часовому Яру Донецької області. Повідомляли, що щонайменше 30 людей перебувають під завалами. Повідомили у ДСНС.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що під час рятувальних операцій у Часовому Яру близько опівночі знайшли тіло дитини.

Станом на 09:00 #рятувальниками_Донеччини виявлено та вилучено з-під завалів зруйнованого внаслідок обстрілу житлового будинку тіла 35 загиблих осіб, з них 1 дитина (хлопчик близько 9 років), врятовано з-під завалів 9 осіб, проведено розчищення та розбір понад 300 тонн зруйнованих елементів будинку.

Пошукові роботи тривають.

Нагадаємо, що Часів Яр: кількість загиблих зросла до 24. Рятувальники продовжують розбирати зруйнований будинок.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
Ракетний есмінець США Laboon прямує до Чорного моря Ракетний есмінець США Laboon прямує до Чорного моря
До Чорного моря прямує есмінець USS Laboon Військово-морського флоту США, який згодом візьме участь в операціях з підтримання безпеки разом із союзниками.
Loading...
Load next