Окупанти відкрили в Запорізькій області рекрутинговий центр для колаборантів, — ГУР

Окупанти відкрили в Запорізькій області рекрутинговий центр для колаборантів, — ГУР

В тимчасово окупованих великих населених пунктах південної частини Запорізької області представники окупаційної влади проводять пошук колаборантів, які будуть створювати «масовку» на так званих «спонтанних акціях» на підтримку проведення референдуму.

Про це інформує Головне управління розвідки, передає ПравдаТУТ News.

Це, на думку представників окупаційних адміністрацій, сприятиме зменшенню градуса незадоволення війною. Крім того, це дозволить створити відповідну картинку у телевізорі для громадян РФ. Зокрема, у розвідці відзначають прибуття у Мелітополь російських фахівців для проведення піар-акцій.

Робочий штаб даних представників відкрито у захопленому приміщенні магазину «Фокстрот». Крім цього, у Бердянську відкрито та працює рекрутинговий центр для охочих співпрацювати з окупаційною владою (колаборантів).

Втім, охочих не багато, навіть незважаючи на серйозні «матеріальні стимули». З метою створення картинки для кремлівських телеканалів окупанти вимушені завозити «активістів» з території окупованого Криму, - зазначили у повідомленні.

Також продовжується завезення так званих «гуманітарних вантажів» з території РФ.

Умовами отримання «гуманітарки» або її грошової компенсації є участь у так званих «акціях підтримки» окупаційного режиму та надання особистих паспортних даних. Для координації дій створено «громадський рух «Мы вместе с россией». Його завдання – організація проплачених «масових акцій на підтримку референдуму».

Курувати питаннями розподілу «гуманітарки» та проведення акцій призначаються місцеві жителі з проросійськими поглядами і представники партії «єдина росія»

Нагадаємо, в Україні запрацював портал розшуку дітей "Діти війни".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
російські окупанти намагаються приховати участь у бойових діях, — ГУР МОУ російські окупанти намагаються приховати участь у бойових діях, — ГУР МОУ
Особливого масштабу такі звернення набули у частинах повітряно-космічних сил росії.
Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео) Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео)
Нове перехоплення розвідки підтверджує репутацію російських військових як мародерів.
В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати
Вчора в МАГАТЕ заявили, що співробітники ЧАЕС не мають умов для відпочинку, що позначається на їх роботі.
Loading...
Load next