Дощі та 37-градусна спека: синоптики дали прогноз

Дощі та 37-градусна спека: синоптики дали прогноз

По Україні найближчими днями місцями буде дощити, а подекуди температура повітря сягатиме 37 градусів тепла. Повідомили в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, завтра, 9 серпня, на Закарпатті, Прикарпатті, вдень місцями і в північних, Вінницькій та Черкаській областях короткочасні дощі, подекуди грози, на решті території без опадів. Температура у західних та північних областях вночі 11-16°, вдень 21-26°; на решті території вночі 15-20°, вдень 27-32°, на півдні та сході місцями 35-37°.

В середу, 10 серпня, у більшості західних, північних, Вінницькій та Одеській областях, у четвер, 11 серпня, в Україні місцями короткочасний дощ, гроза. Температура суттєво не зміниться.

Нагадаємо, що

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі
В Україні у понеділок, 26 квітня, збережеться холодна погода, на більшій частині території йтимуть короткочасні дощі.
Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження
В Україні знову прогнозують дощі з сильними грозами. Цього разу негода вируватиме у центральних, східних та західних областях.
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
Loading...
Load next