СБУ ідентифікувала всіх колаборантів, які вступили до лав окупаційного «мвд рф» на Запоріжжі (фото)

СБУ ідентифікувала всіх колаборантів, які вступили до лав окупаційного «мвд рф» на Запоріжжі (фото)
17 учасникам вже оголосили про підозру.

Служба безпеки встановила особи всіх зрадників, які приєдналися до створеного агресором «главного управлєнія мвд по Запорожской області», і 17 з них вже оголосила про підозру. Так, одним із керівників псевдоутворення призначено колишнього охоронця депутата-зрадника Євгена Балицького, який наразі очолює окупаційну адміністрацію в регіоні.

Про це повідомляє ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу СБУ.

За завданням російських кураторів, так зване «мвд» придушує опір і залякує мешканців тимчасово окупованих територій. Для цього застосовують репресивні методи, масові переслідування і затримання громадян за надуманими приводами.

Задокументовано факти викрадення людей, до яких потім вчиняли насильство чи погрожували фізичною розправою.

Також колаборанти незаконно проникають до помешкань місцевих жителів, які виїхали на підконтрольну українській владі територію. Після таких «обшуків» з будинків зникають гроші, побутова техніка та інші особисті речі власників, - зазначили у повідомленні.

Крім того, фейкові правоохоронці обложили «даниною» місцевих підприємців, у тому числі керівників фермерських господарств, за можливість вести комерційну діяльність.

У ході оперативних дій співробітники СБУ зібрали всі установчі дані на кожного колаборанта, задокументували злочинну діяльність і встановили місця їх перебування та маршрути переміщення, адже вони переховуються від правосуддя на тимчасово окупованій території Запоріжжя.

Ось деякі з них, які входять до «керівного складу» окупаційного органу:

  • Селіванов О.С. – заступник начальника «обласного» управління;
  • Кошель О.В. – начальник Мелітопольського міжрайонного управління;
  • Чудак В.В. – начальник Кам’янко-Дніпровського райвідділу;
  • Ракитянський С.О. – перший заступник Бердянського міськвідділу;
  • Орлов В.В. – начальник відділу карного розшуку Мелітопольського міжрайонного управління;
  • Аліпов О.Є. – заступник начальника Токмацького райвідділу;
  • Шопов С.П. – начальник «народної міліції» у тимчасово окупованому селищі Велика Білозерка Василівського району;
  • Мітленко Ю.В. - начальник паспортного столу Токмакського міжрайонного відділу;
  • Міхєєв В.В. - начальник «Межрайонного управления МВД Запорожской области в г.Мелитополь».
Фото: СБУ

Наразі тривають комплексні заходи для притягнення кожного зрадника і колаборанта до відповідальності за злочини проти України.

СБУ наголошує на невідворотності покарання за співпрацю з окупантами.

Нагадаємо, СБУ затримала кілерів спецслужб рф, які планували вбивства міністра оборони України Олексія Резнікова, керівника ГУР МОУ Кирила Буданова та активіста Сергія Коротких.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ повідомила про підозру окупаційному "голові" Запоріжжя Балицькому (відео) СБУ повідомила про підозру окупаційному "голові" Запоріжжя Балицькому (відео)
Він був членом "Партії регіонів", пізніше його обрали депутатом від ОПЗЖ. Під час війни Балицький перейшов на сторону ворога, розпочавши співпрацю з окупантами.
СБУ повідомила про підозру одному з керівників "Russia Today" (відео) СБУ повідомила про підозру одному з керівників "Russia Today" (відео)
Він закликав до ліквідації нашої державності та фізичного знищення українців.
Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні
Відомого російського артиста Філіпа Кіркорова, СБУ внесло до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Loading...
Load next