У росії за інтерв'ю з Арестовичем оштрафували Twitch

У росії за інтерв'ю з Арестовичем оштрафували Twitch

Суд у москві оштрафував на 3 мільйони рублів сервіс прямих трансляцій Twitch за відмову видалити інтерв'ю з українським політиком Олексієм Арестовичем. Повідомило російське пропагандистське видання РИА "Новости".

Зазначається, що за інтерв'ю з Арестовичем на сервіс було складено протокол за так звані "фейки про спецоперацію, що проводиться російською армією в Україні".

Крім того, повідомляється, що під час засідання 30 вересня до суду надійшов ще один протокол, уже третій, складений стосовно Twitch. У суді подробиці поки що не уточнили.

Нагадаємо, що відбудова України: на Конотопщині відкрили перший відновлений міст (фото). Всього зруйнованих, через російське вторгнення, мостів у Сумській області - 15.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Російського військового засудили до довічного ув'язнення за вбивство цивільного (відео) Російського військового засудили до довічного ув'язнення за вбивство цивільного (відео)
Адвокати засудженого подаватимуть апеляцію щодо вироку суддів.
"Хотілося б вірити, що Путін визнає провину": у суді Нідерландів в справі MH 17 виступили дев'ятеро родичів загиблих (відео) "Хотілося б вірити, що Путін визнає провину": у суді Нідерландів в справі MH 17 виступили дев'ятеро родичів загиблих (відео)
Виступи родичів загиблих були "дуже емоційними", оскільки їм доводилося впізнавати тіла загиблих буквально по частинах. Під час їхніх промов у залі суду плакали прокурори, журналісти, перекладачі.
Loading...
Load next