40% техніки, якою оснащуються нові російські підрозділи, не боєздатна – ГУР

40% техніки, якою оснащуються нові російські підрозділи, не боєздатна – ГУР
Крім того, росія не зможе сформувати новий армійський корпус раніше листопада.

Зазнаючи військових невдач та катастрофічних втрат особового складу та техніки, росія намагається створювати нові військові частини та з’єднання. Новий армійський корпус росія зможе сформувати лише до кінця листопада.

Про це повідомив представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький.

Історія з третім армійським корпусом розтягнеться до листопада. Проблема – людський ресурс. Укомплектування спеціалістами. Щоб підготувати нормального спеціаліста потрібно 3-4 місяці. Також проблемою є комплектування технікою та озброєнням, - зазначив Скібіцький.

За його словами, вся новітня техніка була на озброєнні тих батальйонно-тактичних груп, які заходили на територію України в лютому-березні.

За нашими оцінками 40 відсотків бойової техніки не боєздатна. Її потрібно ремонтувати та приводити до ладу, – підсумував представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький.

За його словами, всі нові підрозділи оснащують іще радянськими зразками озброєння, які знімаються з баз зберігання й арсеналів та поступають у війська.

Нагадаємо, за три дні «Байрактари» знищили російську техніку на $26,5 мільйона.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
російські окупанти намагаються приховати участь у бойових діях, — ГУР МОУ російські окупанти намагаються приховати участь у бойових діях, — ГУР МОУ
Особливого масштабу такі звернення набули у частинах повітряно-космічних сил росії.
путін продовжує надсилати строковиків на війну в Україну, — розвідка путін продовжує надсилати строковиків на війну в Україну, — розвідка
Термін такого “відрядження” – до 2 тижнів.
Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео) Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео)
Нове перехоплення розвідки підтверджує репутацію російських військових як мародерів.
Loading...
Load next