ЄС скасовує платний роумінг для України

ЄС скасовує платний роумінг для України

У Європейському Союзі прийняли рішення ввести Україну до зони безкоштовного роумінгу. Це, своєю чергою, дозволить українцям по всьому ЄС та на батьківщині користуватися послугами своїх мобільних операторів та не платити за дзвінки з-за кордону.

Про це заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

Ми дамо можливість Україні максимально використати її потенціал. Спираючись на успіх шляхів солідарності для забезпечення безперебійного доступу до єдиного ринку, – заявила Урсула фон дер Ляєн.

Таким чином це означає, що українці зможуть подорожувати до ЄС та не платити за роумінг навіть після закінчення війни.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Вступ України до ЄС: скільки українців підтримують ініціативу Вступ України до ЄС: скільки українців підтримують ініціативу
59% громадян України, які вважають своєю рідною мовою українську, і 28%, які вважають рідною російську мову, виступають за вступ країни до Європейського Союзу.
Loading...
Load next