Майже 19 млн людей дізналися правду про війну в Україні завядки проєкту "Моя війна"

Майже 19 млн людей дізналися правду про війну в Україні завядки проєкту "Моя війна"
З початку березня цей проєкт було створено Міністерством культури та інформаційної політики спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти.

Станом на 14 вересня на міжнародній платформі "#Моя війна" опубліковано понад 3,5 тисячі історій про війну в Україні. Завдяки вбудованій можливості автоматичного перекладу на 74 мови розповіді українців прочитали майже 19 мільйонів людей із 49 країн світу.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу Мінкульту.

Міжнародний проєкт «#Моя війна» – це «живий щоденник» реальних історій про війну, які пишуть звичайні українці, що вимушено опинились в епіцентрі подій.

За 203 дні від початку російського вторгнення Україна не раз дивувала та надихала світ неординарними вольовими рішеннями та героїчною відважністю українців, які стали вимушеними свідками та учасниками жахливої війни, розв’язаної рф. Завдяки їхнім історіям та переживанням, події в Україні не залишили байдужим нікого у світі – про цинічні воєнні злочини рф тепер знають майже у кожному куточку планети, – зазначив Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, проєкт «#Моя війна» було створено на початку березня Міністерством культури та інформаційної політики спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти та компанією «Totonis». На платформі, окрім реальних історій, є відео та фото, які наочно демонструють, що відбувається наразі на території України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
МЗС відпрацьовує два плани щодо евакуації українців з Афганістану МЗС відпрацьовує два плани щодо евакуації українців з Афганістану
Міністерство закордонних справ України відпрацьовує два плани як безпечно евакуювати людей з Афганістану. Охочих вже понад 150 людей.
Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані
Сьогодні із аеропорту Кабул (Афганістан) вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.
В Афганістані перебувають десятки українців: вони хочуть повернутися в Україну В Афганістані перебувають десятки українців: вони хочуть повернутися в Україну
У МЗС обіцяють, що при першій можливості розпочнеться евакуація українців.
Loading...
Load next