ООН відправить місію в Ізюм, де після деокупації знайшли місця масових поховань – CNN

ООН відправить місію в Ізюм, де після деокупації знайшли місця масових поховань – CNN
У звільненому Ізюмі Харківської області виявлено масове поховання на понад 440 тіл.

Команда з моніторингового агентства ООН з прав людини якомога швидше вирушить до деокупованого Ізюма та районів навколо нього. Про це повідомляє CNN.

За словами джерела, група розслідування військових злочинів може послідувати за цим. Їх конкретне призначення наразі залишається незрозумілим.

Президент України Володимир Зеленський заявив у четвер, що в Ізюмі Харківської області було виявлено місце масового поховання.

Нещодавно, після деокупації, на території Харківської області виявлено тіла майже 50 загиблих цивільних, місце масового поховання з орієнтовно 445 могилами виявлено біля Ізюму, повідомили в Нацполіції.

Це цифра загиблих - без урахування масових поховань, звідки тіла ще не ексгумовані. Ці тіла було закопано з березня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next