На деокупованій Харківщині за день на мінах підірвалися 6 цивільних

На деокупованій Харківщині за день на мінах підірвалися 6 цивільних

У Харківській області на звільнених територіях протягом минулої доби, 18 вересня, на мінах підірвалися 6 мирних жителів. Усі госпіталізовані з пораненнями. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в Telegram.

Після втечі окупантів на звільнених територіях Харківщини дуже високою є мінна небезпека. Протягом минулої доби на мінах підірвались 6 мирних мешканців. 2 людей підірвалися на авто в Дергачівському районі, ще 2 – в Ізюмському, 2 – у Чугуївському. Усі вони госпіталізовані з пораненнями, - повідомив Синєгубов.

Синєгубов закликав усіх жителів звільнених територій бути максимально обережними. Уникати узбіч доріг, лісосмуг, та другорядних доріг.

Пересувайтеся лише там, де уже проведено розмінування, - наголосив Синєгубов.

Окрім того, він повідомив, що протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківщини вздовж лінії зіткнення та кордону з рф в Куп'янському, Ізюмському, Чугуївському та Харківському районах.

Ворожими обстрілами пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди та об'єкти інфраструктури. На жаль, є постраждалі. У Куп'янську поранення отримав хлопчик 11 років, у Чугуївському районі з пораненнями госпіталізована 65-річна жінка, - зазначив Синєгубов.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next