У Лондоні завершилася церемонія прощання з королевою Єлизаветою II

У Лондоні завершилася церемонія прощання з королевою Єлизаветою II

Церемонія публічного прощання з королевою Єлизаветою II у Вестмінстер-холі в Лондоні закінчилася. Про це повідомляє BBC.

У пік люди чекали понад 24 години у довгій черзі, яка простяглася через центр Лондона майже на сім миль, закінчуючись тримильним зиґзаґом у Саутварк-парку, - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що остання людина в черзі сказала, що віддати данину поваги королеві «багато значить».

Пізніше труну перевезуть у Вестмінстерське абатство для похорону.

Церемонія прощання з Єлизаветою II завершується державним похороном у Вестмінстерському абатстві. Цей день оголошено вихідним.

Українська делегація - перша леді України Олена Зеленська, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та надзвичайний і повноважний посол України у Великій Британії Вадим Пристайко з дружиною -  вшанувала пам'ять королеви Єлизавети II.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео) У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео)
У неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова знайшли мертвим на веранді його будинку в селі Вільне Криворізького району. Відомо, що причиною смерті стало вогнепальне поранення грудної клітини. Наразі ж правоохоронці розглядають дві версії: самогубство та умисне вбивство.
У Києві через два місяці після загибелі поховали білоруського активіста Шишова (відео) У Києві через два місяці після загибелі поховали білоруського активіста Шишова (відео)
Похорон відбувся на 55-й день після його смерті, оскільки лише 24 вересня прокуратура дозволила забрати його тіло.
Loading...
Load next