Виступ Шойгу: в ході часткової мобілізації буде призвано загалом 300 тис резервістів (текстова трансляція)

Виступ Шойгу: в ході часткової мобілізації буде призвано загалом 300 тис резервістів (текстова трансляція)

Після виступу головного терориста світу, путіна, взявся до рупору пропаганди і брехні шойгу. Тож, що наговорив останній читайте далі:

Шойгу розповідає про перебіг спецоперації. Каже, що йде велика та важка бойова робота, військовослужбовці виконують її з честю, "воюємо не так з Україною, як із колективним Заходом", зауважив шойгу.

За його словами, Захід постачає Україні зброю у величезних обсягах, близько 70 військових і понад 200 цивільних супутників, все натовське угруповання працюють на користь України, при цьому все частіше Київ використовує західну зброю для ударів по цивільному населенню.

Також міністр оборони країни-терориста зазначив, що Україна втратила вже половину армії: 61 207 загиблих, 49 368 поранених, а ось російські втрати лише 5 937 загиблих.

Шойгу сказав, що частковій мобілізації підлягають ті, хто відслужив, має військово-облікову спеціальність, бойовий досвід. Запевнив, що ні про яку мобілізацію студентів не йдеться, не підлягають відправці на спецоперацію та термінові.

В ході часткової мобілізації буде призвано загалом 300 тис резервістів.

Також міністр не забув похвалити росіюшку, адже у неї величезний мобілізаційний ресурс, майже 25 млн осіб, частковій мобілізації підлягають трохи більше ніж 1%.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next