Найближчий рік у ліс на Київщині ходити не можна буде - ДСНС

Найближчий рік у ліс на Київщині ходити не можна буде - ДСНС

 У Київській області найближчий рік в ліс ходити не можна буде. Таку думку висловив заступник голови ДСНС України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Роман Примуш під час брифінгу.

На запитання, коли на Київщині можна буде ходити в ліс, Примуш відповів:

На сьогодні ми можемо сказати, що найближчий, я думаю, рік к цій інтенсивності роботи точно не можна буде.

У травні повідомляли, що розмінування основних автомобільних шляхів на території Київської області повністю завершено.

У серпні повідомлялося, що в Україні розміновано понад 50 тисяч га сільськогосподарських угідь.

Нагадаємо, що маріупольців закликають не брати участі у псевдореферендумі рф: загрожує мобілізація.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Рухаємося цивілізованим шляхом": в Україні з 10 грудня буде заборонено безкоштовне розповсюдження пластикових пакетів "Рухаємося цивілізованим шляхом": в Україні з 10 грудня буде заборонено безкоштовне розповсюдження пластикових пакетів
Вже з 10 грудня вводиться в дію Закон № 1489-IX «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України». А саме починає діяти перший етап обмежень.
"Повісили вже мертвим": прокурор розповів про фальсифікації у справі смерті Івасюка (відео) "Повісили вже мертвим": прокурор розповів про фальсифікації у справі смерті Івасюка (відео)
Поновлене через багато років слідство встановило, що насправді українського композитора Володимира Івасюка повісили вже мертвим. Цим самим версія про самогубство була спростована - Івасюк не був самогубцею.
Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео) Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео)
Жорстоке вбивство українського опозиційного журналіста та громадського діяча Георгія Гонгадзе трапилось у 2000 році. Згодом 2 листопада того самого року його обезголовлене тіло знайшли в Таращанському лісі. Поховали тіло вбитого журналіста 22 березня 2016 року в Києві, однак замовники вбивства досі не встановлені.
Loading...
Load next