Головний футбольний волонтер країни збирає кошти на проєкт «Байрактар» (відео)

Головний футбольний волонтер країни збирає кошти на проєкт «Байрактар» (відео)
Роман Зозуля - волонтер і активно допомагає українським солдатам, що воюють на Донбасі.

Колишній нападник "Динамо", "Дніпра" та збірної України Роман Зозуля активно допомагає нашим бійцям від 2015 року.  Футболіст засновник благодійного фонду "Народна армія", який влаштовує різні заходи (аукціони, велопробіги та т.д.), спрямовані на збір волонтерських засобів. Роман Зозуля є володарем нагороди Президента України "За гуманітарну участь в антитерористичній операції" і нагрудного знаку "За заслуги перед Збройними силами України".

З початком повномасштабної війни спортсмен залучив усі ресурси, щоб українські воїни були забезпечені. Збір коштів на проєкт "Байрактар" від спортсмена оголосили напередодні. Про це Роман Зозуля написав у Facebook.

Чим більше турецьких залізних птахів в українському небі, тим потужніше працює російський автопром на виготовлення Лад Калин, - з бойовим настроєм висловлюється Роман Зозуля.

За підтримки Посольства України у Королівстві Іспанія Роман Зозуля започатковує збір коштів на реалізацію проєкту "Байрактар".Протягом місяця кожен охочий зможе задонатити гроші на нашу перемогу.

У мене немає жодних сентиментів до ворога. Немає жодної віри в те, що ці клишоногі заблукали в наших лісах, їх насильно мобілізували чи вони ні в кого не стріляли.  Ступив на нашу землю - будь ласкавий пройти одразу до пекла. Чим більше цих виродків буде знищено, тим більше наших воїнів повернеться додому живими. Чим менше цих приматів топтатиме нашу землю, тим менше братських могил із закатованими мирними мешканцями з’являтиметься в наших лісах. Це проста істина, - наголошує спортсмен.

Для того, щоб надіслати кошти ви можете скористатися банківськими рахунками вказаними нище. Йдімо разом до Перемоги!

Картка євро/долар

  • ES30 0049 5900 2128 1001 0507

Картка monobank (гривня):

  • 5375 4112 0020 1981

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next