У Карпатах зимно: туристів просять реєструвати маршрути

У Карпатах зимно: туристів просять реєструвати маршрути

У Карпатах хмарно та вітряно. В ДСНС просять туристів слідкувати за прогнозами погоди та реєструвати маршрути.

Пам'ятайте про безпеку! Слідкуйте за прогнозами, реєструйте маршрути, - додали в ДСНС.

Станом на 09:00, 25 вересня на г. Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями, вітер західний, 9 м/с., температура повітря -1°С.

Нагадаємо, що в патронатній службі "Азова" розповіли про стан звільнених захисників: критична анорексія.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
У Карпатах випало до метра снігу У Карпатах випало до метра снігу
На горі Піп Іван Чорногірський температура повітря -5°С.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Відпустка в Україні: на відпочинок в Одесі українці витрачають понад 1000 євро (відео) Відпустка в Україні: на відпочинок в Одесі українці витрачають понад 1000 євро (відео)
Попри відкриття кордонів, багато українців вирішують провести відпустку на рідних теренах. Втім ціни на відпочинок в межах країни цьогоріч не тішать.
Loading...
Load next