Перерахунки пенсій з 1-го жовтня: кому розраховувати на підвищення?

Перерахунки пенсій з 1-го жовтня: кому розраховувати на підвищення?

Перерахунки пенсій з 1-го жовтня: розмір мінімальної заробітної плати зросте до 6700 грн, а разом із нею – і мінімальна пенсія. Вона становитиме 3000 грн за наявності повного страхового стажу. Водночас запроваджується додаткова виплата пенсіонерам. Зокрема українці, яким виповнилося 70 років, щомісяця отримуватимуть компенсацію до 300 грн і так до досягнення ними 75-річного віку. Також з 1-го жовтня зростуть мінімальні розміри «військових» пенсій по інвалідності внаслідок війни. Від 4396 грн до 6532,50 грн – залежно від групи та військового звання.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Україна виплатить пенсії жителям Донбасу Україна виплатить пенсії жителям Донбасу
Новий порядок дозволить отримати невиплачені пенсії у разі смерті пенсіонера.
Е-лікарняні в Україні: що потрібно знати роботодавцям (відео) Е-лікарняні в Україні: що потрібно знати роботодавцям (відео)
Вже з червня по 31 серпня українські лікарі зможуть видавати як паперові довідки, так і електроні лікарняні. Рішення про вид документу медик ухвалюватиме самостійно, відповідно до вимог МОЗ.
Нововведення пенсійного фонду: в Україні запрацювали електронні трудові (відео) Нововведення пенсійного фонду: в Україні запрацювали електронні трудові (відео)
Закон України про облік трудової діяльності працівників в електронній формі уже набрав чинності. Внаслідок цього Україна має поступово відмовлятися від паперових трудових книжок.
Loading...
Load next